Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Yıl Sonu Karne Şenliği, Fuar Aydın’da başladı. Öğrenciler ve aileler için çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlik, 14 Haziran’a kadar sürecek.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaz tatilini coşkuyla karşılaması amacıyla Yıl Sonu Karne Şenliği’ni başlattı. Etkinlikler, Aydın Tekstil Park içerisindeki Fuar Aydın alanında düzenleniyor. Şenliğe, birbirinden renkli aktivitelerle aileler ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Fuar Aydın’da devam edecek olan Yıl Sonu Karne Şenliği, 14 Haziran Pazar gününe kadar her gün 14.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Şenlik kapsamında 14 Haziran Pazar günü saat 20.30’da Aydın Tekstil Park sahnesinde sanatçı Melis Fis bir konser verecek.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğe davet ederek, “Aydınlı öğrencilerimizin yaz tatilini coşkuyla karşılaması için düzenlediğimiz Yıl Sonu Karne Şenliği etkinliğimiz başladı. Tüm öğrencileri ve ailelerini şenliğimize bekliyoruz” açıklamasında bulundu.
Şenlik alanında çocuklar için şişme oyun parkurları, çeşitli oyun alanları, gösteriler ve sahne etkinlikleri yer alıyor. Ayrıca yüz boyama, sosis balon atölyeleri, tahta bacak ve maskot gösterileri de bulunuyor. Akrobat, jonglör, palyaço ve illüzyon gösterileri de şenlik programında yer alıyor. Etkinlik alanında çocuklara yönelik pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da yapılıyor.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap