Hamas, Gazze’de ateşkes görüşmeleri için Kahire’de. Üst düzey heyet, İsrail saldırılarının durdurulması ve anlaşmanın ikinci aşamasını görüşüyor.
Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes müzakerelerinin bir sonraki aşamasına geçişi görüşmek üzere üst düzey bir heyetin Kahire’ye ulaştığını duyurdu. Heyet, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının durdurulması konusunu ele alacak.
Hamas’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, müzakerelerin odak noktalarından birinin anlaşmanın ikinci aşamasına geçiş için mekanizmalar oluşturmak olduğu belirtildi. Bu görüşmeler, ateşkes sürecinin ilerlemesi açısından kritik öneme sahip.
Kahire’deki temaslara Hamas’ın önde gelen isimlerinden Halil el-Hayya’nın liderlik ettiği bildirildi. Görüşmelerin, bölgedeki insani durumu iyileştirme ve kalıcı bir çözüm bulma çabalarının bir parçası olduğu ifade edildi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap