YKS’ye girecek bir öğrenci, A Milli Takım’ın Paraguay mağlubiyetiyle moralinin bozulduğunu belirterek, “Böyle ruhsuz takım görmedim” dedi.
A Milli Takım’ın Dünya Kupası’ndan elenmesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir öğrencinin moralini bozdu. Sınava girecek olan Emir Özkan, milli takımın Paraguay karşısında aldığı yenilgi nedeniyle motivasyonunun düştüğünü belirtti.
Bolu’da binlerce aday, YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sınava girdi. Sınav sabahı A Milli Takım’ın Paraguay’a yenilmesi, bazı adayların motivasyonunu olumsuz etkiledi.
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen YKS, tüm yurtta olduğu gibi Bolu’da da saat 10.15’te başladı. Adaylar, sınav kuralları gereği saat 10.00’dan sonra salonlara alınmadı.
Antrenörlük bölümünü hedeflediğini belirten öğrenci Emir Özkan, bir yıllık hazırlık sürecinin ardından sınava girdiğini söyledi. Özkan, BESYO parkuruna ve TYT’ye odaklandığını ifade etti.
Özkan, milli takımın aldığı mağlubiyetin kendisini olumsuz etkilediğini dile getirdi. Maçı izlediğini ve takımın ruhsuz olduğunu düşündüğünü belirtti. Özkan, “Böyle ruhsuz bir takım görmedim, bütün moralimizi bozdular. Biz buradan destek veriyoruz, adamların hiç umrunda değil” şeklinde konuştu.
Adaylar sınavdayken, aileleri okul bahçelerinde ve çevresinde dua ederek bekleyişlerini sürdürdü.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap