Brezilya ve Japonya arasındaki 2026 Dünya Kupası C Grubu maçının ilk yarısı golsüz tamamlandı. İlk yarıda sarı kartlar çıktı ve takımlar pozisyon buldu.
2026 FIFA Dünya Kupası C Grubu’nda Brezilya ile Japonya arasındaki mücadelede ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın hakemi Maurizio Mariani düdüğü çaldı.
NRG Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Brezilya ve Japonya takımları ilk 45 dakikada fileleri havalandıramadı. Maçın ilk yarısında her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.
Mücadelenin 12. dakikasında Japonya’dan Kaishu Sano, 14. dakikasında ise Brezilya’dan Carlos Casemiro sarı kart gördü. İlk yarıda Brezilya adına Bruno Guimaraes iki kez, Matheus Cunha ise bir kez gol pozisyonu yakaladı ancak şutlar savunmadan döndü veya kaleci kurtardı. Japonya’da ise Ayase Ueda’nın 28. dakikada auta giden şutu ilk yarının en net pozisyonlarından biri oldu. Her iki takım da ilk yarıda üçer korner kazandı.
Maç öncesinde açıklanan ilk 11’lerde Brezilya’da Alisson, Danilo, Marquinhos, Gabriel, Santos, Casemiro, Guimarães, Paqueta, Vinicius, Rayan ve Cunha yer alırken, Japonya’da Suzuki, Tomiyasu, Taniguchi, Ito, Doan, Sano, Kamada, Nakamura, Maeda, Ito ve Ueda forma giydi.
Türkiye’nin en güçlü ve en iddialı haber teması: Seobaz Haber Teması. Hız, SEO uyumu ve modern tasarımıyla rakiplerinizi geride bırakın, haber sitenizi zirveye taşıyın.
Yorum Yap